donderdag 12 mei 2011

Singapore

Allemaal,

na lange tijd zal ik er zelf ook nog eens iets opzetten ;-)
Na problemen met het internet omdat het hier zo enorm traag is, heb de hulp van een secretaresse moeten inroepen, die dat uitstekend gedaan heeft, hartelijk bedankt daarvoor!
Singapore dus! Ons visum van 1 maand was al eens verlengd, waardoor we het land moesten verlaten, en terug binnenkomen voor een nieuw visum aan te vragen. Aangezien Lion Air Singapore als bestemming heeft, vlogen we als 'extra crew' naar Singapore.


Hallo iedereen, aangezien het uploaden van foto's op de blog bij Jonas een onbegonnen zaak is, (want het internet in Indonesië is zoooooo traag), worden vanaf nu de foto's vanuit België er op gezet. Dus vanaf nu werkt Jonas officieel met een secretaresse... De bijhorende uitleg volgt, door Jonas, als hij even tijd heeft....
De secretaresse


Voor de eerste keer met een Boeing 737-900ER, een ervaring ;-) De vlucht was goed! Geen vertraging, waarvoor Lion nochtans voor bekend staat, dus we klaagden niet!


Marina Bay Sand, een enorm gebouw, hotel, kantoren, restaurants, zwembad, ... alles!
Het zwembad ligt vanboven op het dak. Het is het duurste en hoogste zwembad in de wereld, uitgebaat door een Belg!



De skyline van de Marina Bay



Binnenin Marina Bay Sand


...en even later er ook bovenop!










Na toch al 2 maanden zonder Belgisch bier, smaakte het wel, je mag gerust zijn!




Voila, dat was het voor Singapore voor deze keer. Aangezien we nu onze laatste test gedaan hebben, zijn alle papieren inorde voor ons werkvisum (eindelijk!) dus nu moet dat ook nog eens afgestempeld worden, waardoor we nogmaals naar Singapore moeten (/mogen..?), dat zal voor een van deze dagen zijn, ik hou jullie op de hoogte, met hopelijk meer en nieuwe foto's ;-)




2 opmerkingen:

  1. wat een luxeleven hebben die piloten toch !!! nu al incl secretaresse. Waar gaat dit naartoe ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaja, een secretaresse.
    Een bekwame hé. En ze ziet er veel jonger uit dan ze effectief is ...
    Dad(a)

    BeantwoordenVerwijderen