donderdag 14 april 2011

We blijven wachten...

Goedemorgend allemaal,

we blijven maar wachten op onze simulatorsessies... Het blijft hier maar duren! Maar er komt toch al een klein beetje beweging in. Groep 1 en 2 hebben al gevlogen, en groep 3 stond er op voor vandaag, maar dat was geannuleerd. Wij zijn groep 4, dus wij zullen ten vroegste zaterdag onze simulator hebben, maar niets is zeker, we wachten af...
Ondertussen is er niet zo heel veel gebeurd, omdat we in principe elke avond een smsje kunnen krijgen dat we de volgende dag naar de simulator moeten, dus overdag leren we wat, sporten we een beetje, en als de kans zich voordoet bezoeken we hier en daar enkele nieuwe plaatsjes.
Zo zijn we in het weekend ergens gaan eten op een soort platform in de zee, wel de moeite! Je kan het restaurant enkel te voet bereiken over een wandelpad op het water.
En een paar dagen geleden zijn we savonds ergens iets gaan drinken waar er elke avond live muziek is, maar ook elke avond een ander genre, dus je moet geluk hebben of het genre je aanstaat of niet uiteraard... Maar daar gaan we ongetwijfeld nog wel eens terug naartoe gaan.
Voor de rest houden we ons hier een beetje bezig, wandelen we wat rond in Jakarta, of amuseren we ons op het appartement. Pas vanaf de simulatorsessies achter de rug zijn, zijn we zeker dat we een tijd niets te doen hebben, dus dan kunnen we echt dingen gaan bezoeken of een reisje plannen ofzo, we zien wel :-)
Het weer betert ook beetje bij beetje. Er zijn al meer en meer droge dagen in een rij, hoewel het gisteren toch nog eens geregend heeft. Een écht helderblauwe lucht zie je enkel in de ochtend, want door de warmte en de vochtigheid zijn er binnen de kortste keren wolken, en hoor je het in de verte rommelen in de lucht... Maar het échte regenseizoen is toch al voorbij, nu zijn het enkel af en toe nog buien..
Dat was het weer voor nu. Van zogauw ik meer zekerheid heb over wanneer de simulatorsessies zullen zijn, laat ik het jullie via hier weten ;-)
Groetjes!

1 opmerking:

  1. Dag zoon 1
    of hoe je de schoone Vlaamsche deugd der geduld ook in het buitenland kan praktizeren ...
    Nog effe, man!
    Voddre

    BeantwoordenVerwijderen