donderdag 21 april 2011

Eindelijk simulator!

Allemaal,

we zijn dan eindelijk toch begonnen met onze simulatorsessies! Gisteren en eergisteren hebben we in de vroege ochtend simulator gehad. 5u beginnen, dus ze kwamen ons oppikken op ons appartement om 3u 's ochtends. Tja, ge moet er iets voor over hebben zeker hé?! ;-)
De sessies gingen goed. De eerste sessie was terug een beetje onwennig, het was weer even geleden sinds we in de simulator zaten, en ook omdat ze nu meer focussen op de procedures die we in de echte vlieger zullen toepassen, maar de 2de sessie ging al veel beter! Vanavond hebben we de test voor de maatschappij, iemand van Lion Air die kijkt of we alle procedures genoeg onder de knie hebben om in het echte vliegtuig te kruipen, en dan in de loop van volgende week hebben we de laatste simulator met iemand van de overheid, kwestie van formaliteiten, omdat we hier een Indonesische vliegvergunning nodig hebben. Het kort nu echt wel af!

3 opmerkingen:

  1. Howdie Pilot!
    dat wil ik graag zien, hoe jullie in dat echte vliegtuig kruipen ...
    Succes bij de tests van deze en volgende week, de einder lonkt!
    Doetagoe!
    Vodder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van de simulatorsessies, laat zien dat je een krak bent! en vervolgens geniet je van je laatste vrije dagen, en vooral van't echte vliegen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is weer zeer fijn nieuws, hé!
    Succes ermee en strijkt uw pakske maar alvast extra piekfijn... ;o)
    groetjes uit Turnhout!

    BeantwoordenVerwijderen