maandag 20 december 2010

Aangekomen!

Allemaal,

het is een serieuze reis- en vervoersdag geweest, wat was me dat...
Zondag opgestaan met enkele centimeters sneeuw op de wegen, en onderweg naar het vliegveld van Charleroi, moesten we via het nieuws op de radio vernemen dat het vliegveld compleet dicht was... Desondanks het weer toch nog optijd ginder geraakt, en beginnen aanschuiven voor informatie. De enige optie die we hadden om nog optijd in Mallorca te geraken, was afzakken naar Frankfurt om het vliegtuig van 7u20 deze ochtend te halen. Hals overkop nog naar Luik vertrokken, om daar de TGV te nemen naar Frankfurt. We zijn dan daar aangekomen om iets voor 10u 's avonds. Eerst iets gegeten, want het was al geleden van 's middags. Daarna op zoek naar vervoer voor naar de vlieghaven te geraken. Blijkbaar rijden de shuttles daar maar tot 20u, want de rit duurt 1u45, zodus waren we genoodzaakt om de eerste shuttle van 3u te halen, en ergens op hotel te slapen. Dus zogezegd, zo gedaan, en we waren perfect optijd op het vliegveld! We vertrokken met een vertraging van 10 min, doordat het toestel nog sneeuwvrij moest gemaakt worden, maar geen stress, we waren al blij dat we op de vlieger zaten!
Maar we zijn dus goed en wel hier geraakt, en ook op het apartement. Daar zijn we echt wel content van! Heel ruim, alles aanwezig, behalve internet voor de moment, maar dat komt wel. Foto's volgen uiteraard nog van de reis en het apartement, van zogauw we zelf internet hebben.
Morgen wordt nog een dag regelen, dus komt beetje bij beetje alles wel inorde!
We hoorden trouwens net dat wij bij de laatsten waren die nog konden vertrekken vanuit Hahn, omdat ze ook daar, net als brussel, met een tekort aan de-ice vloeistof zitten, dus we hebben weer chance, en hebben dat dan ook gevierd met dos cervezas en in de zetel op ons terras onder de volle zon en met temperaturen van 17 graden :-)

3 opmerkingen:

  1. alweer een belevenis om nooit te vergeten. Zorg maar dat het internet snel in orde is, want ik ben benieuwd naar jullie foto's...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die zeune
    allez, Frankfurt zogezegd, dat is ongeveer halverwege tussen Geel en Palma, zekerst?
    De Heilige San Miguel heeft daarna veel goedgemaakt, waarschijnlijk...
    Geniet morgen van de eerste dag!
    Dad(a)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Holà,

    Je eerste test is al succesvol achter de rug dus! Voor alles is er een oplossing, hé. En uiteraard wat geluk moet ne mens ook hebben.
    Bij deze: veel geluk in Mallorca en geniet van je nieuw leven!

    su tia Ann

    p.s.: die Boeing ziet er niet min uit...

    BeantwoordenVerwijderen