dinsdag 11 januari 2011

Nieuwe foto's

Na lange tijd nog eens een berichtje se.
Eigenlijk niet zo heel veel gebeurd, vooral geleerd voor de test van morgen. Morgen hebben we een schriftelijk examen over alle systemen van de Boeing 737.
Na deze morgend, hebben we ook gedaan met de Fixed Base Simulator (dat de simulator nog niet mee beweegt, dat hij stil staat). Vanaf morgen zal de simulator mee bewegen met de oefeningen die we zullen doen in de simulator, om het allemaal nóg echter te maken, zodat het nu écht lijkt dat je met een echte vlieger aan het vliegen bent.
Belangrijk detail; na morgen hebben we 2 dagen vrij, dus zullen we allicht wel wat gaan rondtoeren met ons autootje, dus zullen er nog wel foto's volgen.

Voila nog wat foto's;

Een stoet die door onze straat ging, op de avond voor 3 koningen. Blijkbaar is het hier traditie dat de mensen met Kerstmis geen cadeau's krijgen, maar pas 6 januari, zoals de 3 koningen hun cadeau's ook pas toen gaven. In de stoet is zelfs Sinterklaas min of meer herkenbaar, wat hier heilig symbool staat als het nog maar iets te maken heeft met cadeau's.











Na een vochtige warme dag, mooie vorming of mist in de bergen!



En een mooie formatie van wolken boven de bergen.



En tot slot een prachtige zonsondergang van op ons balkon!














Voila, dat was het zo wat voor vandaag. Wish us luck voor de test van morgen, en van zogauw we iets weten zal je het hier allicht kunnen lezen ;-)
Tot dan!

3 opmerkingen:

  1. Ha die zeune
    dat we jou (en Fabian, naturellement) voor morgen alle succes toewensen, dat weet je al hé.
    Nu alleen nóg een extra valies inchecken voor je terugvlucht, met al die cadeau's voor ons van op die camion.
    Duimeduimeduimeduimeduimeduimeduimeduimeduime...
    Doetagoe!
    Dad(a)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. just like you said: Good luck!
    En denk eraan, als je in de bewegende sim zit, dat je mee moet hangen in de bochten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey Jonas, we duimen voor morgen dat ge alletwee moogt slagen. Zo'n simulator ziet er trouwens redelijk indrukwekkend uit. Ongeveer een discobar, maar dan net dat tikkeltje straffer... ;o)

    Verder wil ik nog efkes melden dat ge dringend weer terug naar de Steenweg Sport moet komen. Het is nu zelfs zo erg dat ze Christian 'man van de match' hebben moeten maken. ;o)
    Ik had hem op voorhand nog gezegd dat die eindelijk nog eens kans kan maken nu dat jij niet kan meedoen... en kijk het is ook zo... hihi

    groetjes,
    Ann

    BeantwoordenVerwijderen